Prisma Platform @ Future Makers

Echipa Prisma Platform este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”.

Prisma Platform 2020.11.12

    Ideea Prisma Platform s-a născut din necesitatea de a avea o singură platformă pentru toate procesele interioare dintr-o afacere. Numeroase platforme sunt deja pe această piață, însă problema pe care am identificat-o este inflexibilitatea și utilizarea complicată a acestora. Multe dintre ele sunt excelente pentru a planifica și pentru a executa anumite categorii de procese separat, fără a conecta categoriile și departamentele între ele. 

    Astfel atât echipele, cât și antreprenorii, supervizorii, managerii, etc., vor pierde vederea de ansamblu asupra sarcinilor zilnice. Viziunea noastră este de a crea o singură platformă pentru managementul companiei, echipei și a proiectelor. O platformă care permite comunicarea în interiorul companiei, programarea termenelor, deciziile pentru următorii pași, atribuirea sarcinilor și multe altele. Cu platforma Prisma, gestionarea unei firme poate deveni mai puțin complicată și mai transparentă. Vă prezentăm un mod inovator de a conduce o afacere, de a gestiona o echipă, de a avea cea mai bună imagine de ansamblu asupra proiectelor, sarcinilor, evenimentelor dvs. și a tot ceea ce are legătură cu afacerea dvs. De acum înainte companiile nu mai trebuie să folosească instrumente separate pentru a comunica, planifica și executa. 

    Echipa noastră a avut posibilitatea de a parcurge un program de încubare prin care am reușit să obținem cunoștințe în multe domenii care ne-a ajutat să înbunătățim produsul și afacerea în sine. Am avut ocazia de a discuta despre primii pași al unei afaceri, finanțare, vânzări, idei de marketing și am învățat cât de important este să avem obiective cu termen de limită și de a ne ține de ele. Mai mult de atât am fost onorat să primim sfaturi prețioase de la mentorul nostru, Dan Berteanu.

    Echipa Prisma Platform este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Dacă vreți să aflați care sunt celelalte idei finaliste, intrați AICI. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola.


Subscribe for more news about productive project management!