Egy teljes felület cégednek és csapatodnak

Készen állsz arra, hogy sikeresebbé tedd vállalkozásod? Egy egészen innovatív megoldást ajánlunk cégvezetésnek és projektkezelésnek.

Próbáld ki most
Prisma Platform

Tervezés

Töltsd fel projektjeid és rakd össze a megfelelő csapatot hozzá. Teremtsd meg cégednek a lehetőséget, hogy a legproduktívabb módon menjenek végbe munkáid.

Összpontosítás

Minden adatot cégedről, alkalmazottaidról, projektjeidről tárolj egy helyen. Így átlátható cégvezetést érhetsz el, amely sikeresebbé teszi vállalkozásod.

Kivitelezés

A sikeres kivitelezés érdekében használj egyetlen felületet, amely lehetőséget ad cégen belüli kommunikációra, határidők megszabására, tennivalók valamint munkaleosztás teljes áttekintésére.

Prisma - A céged felülete

Projekteid

Minden projekted egy helyen. Töltsd fel munkáid és csatold hozzá a megfelelő csapatot. A felület segít, hogy cégen belüli projekteket vezessünk és időben kivitelezzük azokat. Megrendeléstől, tervezésen keresztül, a megvalósításig támogatást nyújtunk.

Prisma Platform

Prisma - A céged felülete

Naptárad

A naptár segítségével minden fontos céges eseményt, mérföldkövet egyetlen helyre gyűjthetünk, így átláthatóvá válik a teljes program.

Prisma Platform

Prisma - A céged felülete

Fájlok

A cégeddel kapcsolatos fájlok tárolására, megosztására, kategorizálására ad lehetőséget. Minden fontos dokumentumot egy helyen tarthatunk.

Prisma Platform

Prisma - A céged felülete

Chat Box

Kommunikálj a csapatoddal, alkalmazottaiddal egyetlen egy chat felületen. Legyen minden céggel kapcsolatos beszélgetés egy helyen. Készíts csoportokat és végezz egy jó munka-leosztást.

Prisma Platform

Prisma - A céged felülete

Tennivalók

Oszd le a teendőket annak érdekében, hogy a kitűzött mérföldköveket elérjétek és időben kivitelezzétek a teljes projektet. Saját, valamint mások számára kitűzött feladatok átlátását tesszük lehetővé.

Prisma Platform

Ezek a funkciók tesznek minket különlegessé és cégét sikeressé

Vidd vállalkozásod és csapatod a PRISMA felületére

Kevesebb mint 10 perc alatt teljes vállalkozásod és csapatod online felületre viheted. Élvezd a PRISMA előnyeit amivel a céged vezetése egyszerűbbé és átláthatóbbá válik. Tervezz, kommunikálj és vidd véghez mindezt egy platform segítségével! Minden céggel kapcsolatos adatot összesíthetsz és növelheted vállalkozásod teljesítményét.

Add hozzá projektjeid és alakítsd ki a megfelelő csapatot

Add hozzá másodpercek alatt új céges projektjeid és csatold hozzá a legmegfelelőbb embereket. Így megteremtve egy platformot amely segítségével produktívan és sikeresen tudják kivitelezni azt. Szabj meg határidőket, oszd le a tennivalókat és tartsd szemmel a folyamatos előrehaladást.

Ajánlataink

Válaszd ki a cégednek legmegfelelőbb csomagot. Tervezz hosszútávra és használd ki a kedvezményes ajánlatainkat. Regisztrálj már ma és próbáld ki ingyen!

Ezt mondják rólunk

Klienseink véleménye a legfontosabb számunkra. A PRISMA csapata folyamatosan dolgozik azért, hogy felhasználóink elégedettek legyenek. Víziónk egy olyan felületet teremteni amely segítségével az ön vállalkozása sikeresebbé válik. Oszd meg te is tapasztalatod.

Sikeresebbé szeretnéd tenni vállalkozásod?

Ha lenyűgöztek szolgáltatásaink és szeretnéd online felületre vinni a céged valamint produktívabbá tenni csapatod akkor próbáld ki a PRISMA platformot. Az első 30 napon teljesen ingyen használhatod.

Regisztrálj most